Met de Fashion-Fit-Formule laat je het pasvormtraject gewoon in Nederland plaatsvinden.

De voordelen:

  • Heldere maatschema’s voorkomen misinterpretaties bij je productie
  • Het geeft je een sterkere positie naar producenten
  • Directe communicatie zonder taalbarrières en verschil in tijdzones
  • Welkome ondersteuning van het productontwikkelings team

Sizespec Ontwikkeling

Sizespec Ontwikkeling - Favourite Forms

Bij Sizespec Ontwikkeling verzorgt Favourite Forms een uitgebreide matentabel-instructie voor elk product. Dit voorkomt misinterpretaties bij je productie en geeft je een sterkere positie naar producenten.

"Ai, moet de zijlengte van de rok onder de tailleband gemeten worden?… "

Het produceren van de rokken heeft wat langer geduurd, gelukkig zijn ze nu dan binnen. Maar wat blijkt? Ze zijn 4cm korter uitgevallen. Ze kunnen nu niet meer verkocht worden en de producent is zich van geen kwaad bewust. Had nu maar de tijd genomen een sizespec aan te leveren met duidelijke afmetingen en voorzien van een How-To-Measure schets. Valt er juridisch nog iets te verhalen?

Met Sizespec Ontwikkeling heb je alle informatie per productielijn goed gedocumenteerd. Hierdoor kunnen er geen misinterpretaties ontstaan. Een sizespec is een essentieel onderdeel van je juridische afspraken. Je hebt de mogelijkheid om een producent bij afwijkingen te reclameren. Daarnaast is een maatschema een goede basis bij vervolgproducties van collecties.

Met de module Sizespec Ontwikkeling van Favourite Forms helpen wij je efficiënt te produceren. Wat extra technische expertise is nooit weg.